Ποιοί είμαστε

LOGO FINALE ME SITEΗ Ζεόλιθος – Ελλάδα είναι μέρος της πύλης της Isle of eco, η Isle of eco είναι πρωτοπόρος εταιρία στο χώρο της οικιακής κομποστοποίησης. Διαθέτουμε ιδιόκτητο εκτροφείο γεωσκώληκων eisenia fetida και τη πληρέστερη γκάμα προϊόντων κομποστοποίησης. Καθιερωθήκαμε στο χώρο χάρη στις ανταγωνιστικές τιμές μας και στην ευρεία γνώση μας.

Μετά την οικιακή κομποστοποίηση προχωρήσαμε στα βιολογικά εδαφοβελτιωτικά όπως οι Ενεργοί Μικροοργανισμοί (ΕΜ) και ο ζεόλιθος. Ειδικά για το ζεόλιθο θεωρήσαμε απαραίτητη τη δημιουργία ενός site εξ ολοκλήρου αφιερωμένο σε αυτή τη «μαγική» όπως αποκαλείται πέτρα. Όλη η πεμπτουσία της γνώσης μας βρίσκετε συγκεντρωμένη σε αυτόν τον ιστότοπο, διαθέσιμη δωρεάν σε όλο το κόσμο.

Το όνομα Ζεόλιθος-Ελλάδα δεν επιλέχθηκε τυχαία. Σε καμιά περίπτωση δεν υπονοεί ότι το προϊόν μας είναι Ελληνικό. Στην Ελλάδα υπάρχουν μεγάλα κοιτάσματα φυσικού Ζεόλιθου – Κλινοπτιλόλιθου, στη Θράκη, στις Κυκλάδες και σε άλλες περιοχές. Κοιτάσματα για τα οποία όμως μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει δοθεί επισήμως άδεια εξόρυξης τους. Όλος ο Ζεόλιθος που διακινείται στην Ελληνική επικράτεια και προορίζεται για οποιαδήποτε χρήση, προέρχεται από το εξωτερικό.

Το Ζεόλιθος-Ελλάδα υπονοεί ότι είμαστε μια αμιγώς Ελληνική εταιρία με έδρα και κέντρο διανομής στη Θεσσαλονίκη και αντικείμενο την προώθηση του φυσικού Ζεόλιθου – Κλινοπτιλόλιθου.