Προϊόντα Περιποίησης

μάσκα προσωπου

 Ζεόλιθος προϊόντα περιποίησης.

Μάσκα Καθαρισμού/Ενυδατική

Αναμίξτε 2 γεμάτες κουταλιές του γλυκού ζεόλιθο Κλινοπτιλόλιθο σε μορφή πούδρας με 2 κουταλιές του γλυκού νερό (ή ενυδατική λοσιόν) και ανακατέψτε για να γίνει μια απαλή κρέμα.
Απλώστε τη κρέμα στο πρόσωπο και στο λαιμό. Αφήστε για 20 λεπτά ή έως ότου η μάσκα στεγνώσει.
Ξεπλύνετε καλά, πιο βολικά στο ντους.
Εναλλακτικά η κρέμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως κρέμα καθαρισμού. Απλώστε τη στην υγρή επιδερμίδα και κάντε απαλό μασάζ. Ξεπλύνετε καλά.

 

 

avokadoΜάσκα φρούτων
Ανακατέψτε 2 κουταλιές του γλυκού ζεόλιθο Κλινοπτιλόλιθο με 1 κουταλιά της σούπας αλεσμένα φρούτα.
Χρησιμοποιήστε αβοκάντο ή ροδάκινο για ξηρές επιδερμίδες, φράουλα για λιπαρές, μπανάνα για κανονικές και παπάγια για απολέπιση.
Απλώστε τη μάσκα
Apply mask to your face, wait 20 minutes then rinse well.

Σκραμπ απολέπισης
Αναμίξτε 2 γεμάτες κουταλιές του γλυκού ζεόλιθο Κλινοπτιλόλιθο σε μορφή άμμου με 2 κουταλιές του γλυκού νερό (ή ενυδατική λοσιόν) και ανακατέψτε για να γίνει κρέμα.
Απλώστε τη κρέμα σε υγρό πρόσωπο κάνοντας ελαφρύ μασάζ.
Ξεπλύνετε καλά, πιο βολικά στο ντους.

καλλυντικαΚούρα σώματος
Ρίξτε σε ένα μπολ 2-3 γεμάτες κουταλιές της σούπας ζεόλιθο Κλινοπτιλόλιθο σε μορφή πούδρας. Ανακατεύοντας προσθέτετε σταδιακά λίγο νερό. Συνεχίστε να προσθέτετε μικρές ποσότητες νερού ανακατεύοντας μέχρι να δημιουργηθεί ένα ελαφρώς υγρό αραιό μίγμα.
Το να βρείτε τη σωστή ποσότητα νερού θα είναι λίγο δύσκολο στην αρχή. Αν το μείγμα γίνει πολύ αραιό, πασπαλίστε λίγο πούδρα ακόμα, περιμένετε να αφομοιωθεί και μετά ανακατέψτε.
Η αραιή λάσπη θα πήξει ελαφρώς αν αφεθεί για μερικές ώρες χωρίς κάλυμμα. Αν δεν σκοπεύετε να τη χρησιμοποιήσετε άμεσα φυλάξτε την σε ένα μπολ με καπάκι.
Χρησιμοποιήστε αραιή λάσπη για μάσκα σώματος. Απλώστε την με τα χέρια ή με μια βούρτσα και όταν στεγνώσει ξεπλυθείτε στο ντους.
Η μάσκα στα πόδια θα ανακουφίσει από το πρήξιμο και την αίσθηση των κουρασμένων ποδιών. Επίσης θα καταπολεμήσει τη μυκητίαση και τα βακτήρια που προκαλούν δυσάρεστες οσμές στα πόδια.
Η μάσκα στα χέρια θα ανακουφίσει από το πόνο της αρθρίτιδας.
Χρησιμοποιήστε στα γόνατα ή σε άλλους συνδέσμους για να ανακουφιστείτε από το πόνο.
Για την ανακούφιση από το πόνο χρησιμοποιείτε πηχτή λάσπη. Ξεπλύνετε την όταν στεγνώσει. Επαναλάβετε αν χρειαστεί.

Legs walkingΜυκητίαση στα πόδια
Άτομα με πρόβλημα μυκητιάσεων στα πόδια συνδυάστε το καθάρισμα των παπουτσιών με την κρέμα που μπορείτε να δημιουργήσετε με τον φυσικό ζεόλιθο σε σκόνη για να καταπολεμήσετε τις μυκητιάσεις και τα βακτήρια στα πόδια σας.

 

 

θεραπεια ακμης

Θεραπεία κατά της ακμής

Απλώστε αραιή λάσπη από ζεόλιθο Κλινοπτιλόλιθο πάνω στην προσβεβλημένη περιοχή και ξεπλύνετε όταν στεγνώσει. Επαναλάβετε πρωί και βράδυ. Σε συγκεκριμένα σπυράκια μπορείτε να βάλετε πηχτή λάσπη και να την πλύνετε όταν στεγνώσει. Επαναλάβετε αν χρειαστεί.

 

στόμαΣτοματικό διάλυμα, Θεραπεία ούλων, Πονόδοντος
Χρησιμοποιήστε ζεόλιθο Κλινοπτιλόλιθο ως στοματικό διάλυμα (κάνοντας γαργάρες) μετά το φαγητό, το κάπνισμα, το πλύσιμο των δοντιών.
Για θεραπεία των ούλων απλώστε πηχτή λάσπη για καλύψετε πλήρως τα ούλα σας. Ξεπλύνετε καλά το στόμα σας μετά από 15 λεπτά.
Καλύπτοντας ένα δόντι που πονάει θα σας ανακουφιστείτε από το πόνο.
Μην ανησυχείτε αν καταπιείτε το ζεόλιθο Κλινοπτιλόλιθο, δεν είναι επικίνδυνο.